"I-Cargo inc" d.o.o. je privredno društvo, osnovano 2001.godine sa ciljem pružanja usluga medjunarodnog transporta. Osnivač i jedini vlasnik je Gdin Zoran Kovačević, čije iskustvo u biznisu transporta uspešno traje već viče od 20 godina.

Zahvaljujući iskustvu, liderskim odnosom prema poslu i proaktivnim pristupu tržištu formiran je tim koji je apsolutno posvećen konstantnom unapredjenju zadovoljstva klijenata, povećanju obima poslovanja, apsolutnom kvalitetu usluga, i stvaranju dugoročnog obostanog benefita kao možda i najvažnijeg principa poslovanja.

Sedište firme nalazi se u Sremskoj Mitrovici, u industrijskoj zoni na adresi Marka Aurelija 24. (500 m od carinskog terminala, 500 m od autoputa E-70 Beograd-Zagreb, 1 km od ind.zone SEVER Sa preko 60 stalno zaposlenih radnika, sopstvenim servisnim centrom, parkingom za 50 vozila lociranom u našem kompleksu na površini od preko 20.000m2, našu sposobnost i opremljenost dokazujemo činjenicom da imamo preko 3.000 utovara na godišnjem nivou sa sopstvenom flotom i preko 4.000.000 predjenih kilometara godišnje.


Iako smo pretežno transportna kompanija, vrlo smo posvećeni razvijanju dodatnih usluga, i to:

  • Uslugama posredovanja u transportu


Zahvaljujući pažljivo dizajniranom i razvijanom brendu „I-CARGO“, naša flota je prepoznatljiva na putevima: širom Evrope, Balkana i Bivše Ruske federacije. Fokus su nam sledeća tržišta: Hrvatska, Slovenija, Mađarska, Slovačka, Česka, Austrija, Nemačka, Poljska, Belgija, Holandija, Luksemburg, Francuska, Italija, Danska, Turska, Rumunija, Bugarska kao i tržištima Ruske federacije i zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza.

Posebno smo ponosni na činjenicu da imamo iskustvo I sa proizvodnjom “just in time” koju dokazujemo saradnjom sa, COOPER STANDARD, FIAT AUTOMOBILI SRBIJA, CONTINENTAL HOLDING, JOHNSON CONTROL, MITAS HOLDING, JURA CORPORACIJA LESKOVAC, BOSH, BMW, AUDI, OPEL ADAM...

Uvereni da zahvaljujući svim iznetim činjenicama, vaša cenjena kompanija može biti zainteresovana za saradnju, ovim putem iskazujemo našu želju i spremnost na otpočinjanje saradnje, te vas pozivamo da organizujemo sastanak na kom bi detaljnije prezentovali naše kapacitete i mogućnosti.


Copyright © 2018 I-cargo inc. d.o.o.